18-02-2020 | Alzheimer Café Oisterwijk

Thema : Ouder worden en auto rijden Deze avond komt ouder worden en autorijden ter sprake. De ervaring leert dat het voor menig oudere steeds belangrijker wordt om auto te kunnen blijven rijden en daardoor onafhankelijk te blijven. Op het moment dat er lichamelijk en/of cognitief wat achteruitgang is, kan dit een lastig onderwerp zijn. Gastspreker Angelique Smulders komt als ervaringsdeskundige vertellen over hoe zij samen met haar schoonvader het traject van het niet meer autorijden heeft doorlopen. Zij benoemt hoe je als mantelzorger voor het dilemma kunt staan om hier het gesprek over aan te moeten gaan.

Uiteraard is er na de pauze volop ruimte om in discussie te gaan met de gastsprekers en vragen te stellen.

Iedereen is welkom!

Het Alzheimer Café is een ontmoetingsplaats voor mensen met dementie, jong en oud, voor familieleden vrienden, hulp en dienstverleners en andere belangstellenden. Lotgenoten kunnen heel veel voor elkaar betekenen, zij herkennen het geen de ander meemaakt, en wat dit voor hem of haar betekent. De ondersteuning die mensen elkaar op zo’n avond geven is van zeer grote waarde; de bezoekers gaan dan ook met een voldaan gevoel naar huis. Onze medewerkers staan gedurende de avond voor iedereen klaar en mocht u vragen hebben stel ze gerust.

Praktische informatie

Om 19:30 uur gaat het café open. Het programma start om 20:00 uur en eindigt om 21:30 uur. Het café sluit uiterlijk om 22:00 uur.

Locatie: De Coppele, Prunusstraat 67-69, 5061 AS Oisterwijk

Aanmelden is niet nodig!

Toegang is gratis.

Meer informatie

Organisator: Alzheimer Nederland Regio Midden-Brabant 
Jeanne Verberk
telefoon: (013) 5284571
e-mail: j.verberk@ziggo.nl