Kiemuur RIBW Brabant elke maandag en woensdag

Kiemuur RIBW Brabant elke maandag en woensdag

Inhoud

RIBW Brabant organiseert elke maandag en woensdag een Kiemuur van 10.00-12.00 uur in Oisterwijk.

Tevens is er elke 4de maandag van de maand een kiemuur met een thema van 14.00-16.00 uur.  Het  thema is wisselend en wordt bekend gemaakt op de site van de VrijwilligersAcademie Oisterwijk : www.vrijwilligersacademieoisterwijk.nl

en/ of is bekend via www.het kiemuur.nl . Informatie hierover  kunt u opvragen via info@kiemuur.nl of svanherpt@ribwbrabant.nl

Doelgroep

Het Kiemuur is een wekelijkse bijeenkomst in de wijk, dicht bij bewoners. Iedereen die contact, steun en/of advies zoekt is hier altijd welkom! Er is geen wachtlijst of papiertje nodig, wie wil kan zo binnenwandelen. Bij Het Kiemuur vinden bezoekers een luisterend oor en erkenning voor hun verhaal.

Gelijkwaardigheid staat voorop: de mensen die Het Kiemuur begeleiden, hebben zelf veel meegemaakt in het leven. Zij en de andere mensen laten iedereen in hun waarde: alle bezoekers horen erbij.

Contact met anderen geeft steun. Het helpt mensen verder, omdat ze op een andere manier naar hun situatie kunnen kijken. Veel bezoekers ervaren Het Kiemuur als een plek voor goed advies. Ze merken dat ze weer verder kunnen kijken dan wat er niet goed gaat.

Bovendien: de eigen persoonlijke levenservaringen zijn ook belangrijk voor anderen. Uitgangspunten van de inloop van Het Kiemuur zijn altijd: herkenning, erkenning en hoop.

Organisatie

Aanbieder: RIBW Brabant
Contactpersoon: Sandra van Herpt
E-mailadres organisatie: info@het kiemuur.nl
Website organisatie: www.ribwbrabant.nl
Telefoonnr. organisatie: 06-15904492

Praktische informatie

Aantal bijeenkomsten: maandag en woensdag
Data: -
Tijdstip: 10.00-12.00
Locatie: Lavendel 9, 5061WB, Oisterwijk
Kosten: -
Docent: -
Aantal deelnemers: -
Uiterste aanmelddatum: -

Aanvullende Informatie