Ons cursusaanbod

Op deze pagina vindt u ons actuele cursusaanbod.

Klik bij de betreffende cursus op Lees meer…, vul het aanmeldformulier in en klik op verzenden. U ontvangt per automatische mail een bevestiging van uw inschrijving. U bent daarmee definitief geplaatst in de cursus, tenzij u bericht ontvangt van de coördinator dat de cursus is volgeboekt.

Let op: als u geen bevestigings-email in uw inbox vindt, kijk dat even in uw map voor ‘spam’ of ‘ongewenste email’. Door uw spam-filter kan ons automatische mailbericht daarin terecht zijn gekomen!!

Vragen over de inhoud kunt u stellen aan de organisatie die de cursus of training aanbiedt. De contactgegevens van de aanbieder vindt u meestal bij de omschrijving van de cursus of training.

Als u onverhoopt verhinderd bent om de activiteit/cursus bij te wonen, wilt u dat dan melden aan de coördinator? Het is dan mogelijk dat iemand op de wachtlijst uw plaats kan innemen.


- > Kiemuur RIBW Brabant elke maandag en woensdag

RIBW Brabant organiseert elke maandag en woensdag een Kiemuur van 10.00-12.00 uur in Oisterwijk. Tevens is er elke 4de maandag van de maand een kiemuur met een thema van 14.00-16.00 uur.  Het  thema is wisselend en wordt bekend gemaakt op de site van de VrijwilligersAcademie Oisterwijk : www.vrijwilligersacademieoisterwijk.nl en/ of is bekend via www.het kiemuur.nl . [...]