Ons cursusaanbod

Op deze pagina vindt u ons actuele cursusaanbod.

Klik bij de betreffende cursus op Lees meer…, vul het aanmeldformulier in en klik op verzenden. U ontvangt per automatische mail een bevestiging van uw inschrijving. U bent daarmee definitief geplaatst in de cursus, tenzij u bericht ontvangt van de coördinator dat de cursus is volgeboekt.

Let op: als u geen bevestigings-email in uw inbox vindt, kijk dat even in uw map voor ‘spam’ of ‘ongewenste email’. Door uw spam-filter kan ons automatische mailbericht daarin terecht zijn gekomen!!

Vragen over de inhoud kunt u stellen aan de organisatie die de cursus of training aanbiedt. De contactgegevens van de aanbieder vindt u meestal bij de omschrijving van de cursus of training.

Als u onverhoopt verhinderd bent om de activiteit/cursus bij te wonen, wilt u dat dan melden aan de coördinator? Het is dan mogelijk dat iemand op de wachtlijst uw plaats kan innemen.


- > Kiemuur RIBW Brabant elke maandag en woensdag

RIBW Brabant organiseert elke maandag en woensdag een Kiemuur van 10.00-12.00 uur in Oisterwijk. Tevens is er elke 4de maandag van de maand een kiemuur met een thema van 14.00-16.00 uur.  Het  thema is wisselend en wordt bekend gemaakt op de site van de VrijwilligersAcademie Oisterwijk : www.vrijwilligersacademieoisterwijk.nl en/ of is bekend via www.het kiemuur.nl . [...]
16-09-2019 > Workshop Positieve Gezondheid 16 september 2019

Gezondheid is zoveel meer dan de afwezigheid van ziekte. Sinds een aantal jaren kennen wij een nieuwe definitie van gezondheid, 'Positieve Gezondheid'. Hiermee wordt gekozen voor een andere invalshoek. Het accent ligt niet op ziekte. Maar op mensen zelf, op hun veerkracht en op wat hun leven betekenisvol maakt. Positieve gezondheid is een gedachtegoed voor [...]